Glasbewassing in Apeldoorn nodig?

Heeft u glasbewassing in Apeldoorn of omgeving nodig? Dan bent u bij Altena Schoonmaak aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat diverse schoonmaakdiensten aanbiedt, waaronder glasbewassing in Apeldoorn en omstreken. Wij bieden glasbewassing in Apeldoorn en omgeving enkel aan voor bedrijven (B2B). Dat betekent dat we de glazen van bijvoorbeeld uw bedrijfspand kunnen schoonmaken, van uw winkelpand of van uw restaurant. Schone glazen geven passerende mensen en bezoekers een goede indruk van uw bedrijf. Een frisse uitstraling kan dus voor meer succes voor uw bedrijf zorgen! Zorg ook dat uw bedrijf geordend overkomt en schakel Altena Schoonmaak in voor glasbewassing te Apeldoorn of omgeving. Wij sturen dan een van onze goed opgeleide medewerkers langs om uw ramen weer schoon te krijgen!

Een risico inventarisatie uitvoeren

Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden we naast glasbewassing in Apeldoorn en omgeving ook allerlei andere diensten aan die onder het schoonmaken vallen. Zo kunnen we uw pand schoonmaken, uw gevel reinigen van bijvoorbeeld graffiti, of uw vloer onderhouden. Tevens kunnen we voor een risico inventarisatie (RI) opmaken en met u meedenken over de benodigde hulpmiddelen om uw pand ook in de toekomst goed te kunnen onderhouden. Dat kan bij nieuwbouw, maar ook voor bestaande panden denken wij graag mee over de beste oplossing voor uw pand. Hoogtes zijn voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over de middelen (zoals hoogwerkers en ladders) voor een optimale glasbewassing te Apeldoorn.

Hoe doen wij ons werk?

Altena Schoonmaak heeft al ruim 25 jaar ervaring en weet dus precies hoe het tewerk moet gaan bij glasbewassing in Apeldoorn. Om u zo min mogelijk te storen bij uw bedrijfsvoering kunnen we de glasbewassing te Apeldoorn bij u verzorgen op een door u aangegeven moment op de dag. Om zowel de glasbewassing aan de binnen- als aan de buitenzijde van het raam te kunnen verzorgen, komen we veelal overdag de glasbewassing te Apeldoorn en omgeving doen. Voor andere schoonmaakwerkzaamheden komen we juist veel in de avond, na uw werktijden, het pand schoonmaken. We werken altijd volgens de afspraken die we met u maken.

Glasbewassing in Apeldoorn aanvragen

Heeft u eenmalig, wekelijks of maandelijks behoefte aan schone ramen en wilt een bedrijf inschakelen voor glasbewassing te Apeldoorn? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken!

Bekijk onze diensten Neem contact op