Glasbewassing in Deventer nodig?

Voor glasbewassing in Deventer of omgeving gaat u naar Altena Schoonmaak. Als professioneel schoonmaakbedrijf specialiseren we ons in diverse diensten op het gebied van schoonmaken. We werken uitsluitend voor bedrijven (B2B) en kunnen bedrijfspanden en kantoren schoonmaken, glazen wassen, vloeren onderhouden en gevels reinigen. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor glasbewassing te Deventer of omgeving bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres. Wij kunnen op vaste afspraak glasbewassing in Deventer of omstreken voor u verrichten. Zo weet u zeker dat uw pand altijd schone ramen heeft. Dit komt natuurlijk de uitstraling van uw bedrijf ten goede. Een fris en verzorgd pand is representatief voor uw bedrijf en draagt bij aan succes. Geïnteresseerd in glasbewassing in Deventer van Altena Schoonmaak? Neem dan meteen contact op!

Onze specialisaties

Als professioneel schoonmaakbedrijf bieden we naast glasbewassing in Deventer en omgeving ook allerlei andere diensten aan die onder het schoonmaken vallen. Zo kunnen we uw pand schoonmaken, uw gevel reinigen van bijvoorbeeld graffiti, of uw vloer onderhouden. Tevens kunnen we voor een risico inventarisatie opmaken en met u meedenken over de benodigde hulpmiddelen om uw pand ook in de toekomst goed te kunnen onderhouden. Wij beschikken zelf over alle benodigde middelen (zoals hoogwerkers en ladders) glasbewassing in Deventer te verrichten.

Over glasbewassing te Deventer door Altena Schoonmaak

Altena Schoonmaak heeft al ruim 25 jaar ervaring en weet dus precies hoe het tewerk moet gaan bij glasbewassing in Deventer. Om u zo min mogelijk te storen bij uw bedrijfsvoering kunnen we de glasbewassing te Deventer bij u verzorgen op een door u aangegeven moment op de dag. Om zowel de glasbewassing aan de binnen- als aan de buitenzijde van het raam te kunnen verzorgen, komen we veelal overdag de glasbewassing te Deventer en omgeving doen. Voor andere schoonmaakwerkzaamheden komen we juist veel in de avond, na uw werktijden, het pand schoonmaken. We werken altijd volgens de afspraken die we met u maken.

Glasbewassing in Deventer aanvragen

Wilt u eenmalig of periodiek een bedrijf inschakelen voor glasbewassing te Deventer? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken!

Bekijk onze diensten Neem contact op