Glazenwasser in Apeldoorn nodig?

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Apeldoorn of omgeving? Dan bent u bij Altena Schoonmaak aan het juiste adres. Wij zijn als glazenwasser in Apeldoorn en omgeving vooral werkzaam voor winkels, restaurants en bedrijfspanden. Door dit werk uit te besteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf bent u verzekerd van schone ramen. Wij geven uw gebouw een frisse en verzorgde uitstraling, zodat uw gebouw netjes en representatief overkomt. Naast glazenwassen zijn we ook gespecialiseerd in ander schoonmaakwerk, gevelreiniging en vloeronderhoud. Ook kunnen we een risico inventarisatie voor u opmaken. Zo kunnen we een plan opstellen om uw gebouw ook in de toekomst netjes te houden. Bent u geïnteresseerd in Altena Schoonmaak als uw glazenwasser te Apeldoorn of omgeving? Neem dan snel contact met ons op!

B2B glazenwasser in Apeldoorn en omgeving

Altena Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf dat uitsluitend voor bedrijven (B2B) werkzaam is. Als u op zoek bent naar een glazenwasser in Apeldoorn of omgeving voor uw bedrijf moet u zeker contact met ons opnemen. Wij kunnen eenmalig uw glazen wassen, maar ook periodiek op afspraak. Zo hoeft u zich nooit meer hoeft te bekommeren om het op tijd laten wassen van uw ramen. Mochten er hulpmiddelen nodig zijn, zoals hoogwerkers, ladders of een telescoopwassysteem, dan is dit uiteraard geen probleem. Wij zorgen hier zelf voor om altijd goed ons werk te kunnen doen voor u.

Hoe doen wij ons werk?

Wij zijn een zeer flexibele glazenwasser in Apeldoorn en omgeving. Wij kunnen de glasbewassing bij u verzorgen op een door u aangegeven moment op de dag. Om zowel de glasbewassing aan de binnen- als aan de buitenzijde van het raam te kunnen verzorgen, komen we veelal overdag de glasbewassing doen. Voor andere schoonmaakwerkzaamheden komen we juist veel in de avond, na uw werktijden, het pand schoonmaken. Zo willen we u in staat stellen om ongestoord door te werken. We maken duidelijke afspraken voor als we langskomen, zodat u altijd weet wat u mag verwachten.

Neem nu contact op

Heeft u behoefte aan schone ramen en wilt u eenmalig of periodiek een glazenwasser in Apeldoorn inzetten? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat u zowel frisse ruiten van binnen als van buiten hebt. Wij pakken uw klus graag met beide handen aan!

Bekijk onze diensten Neem contact op