Glazenwasser in Deventer nodig?

Wilt u het glazen wassen van uw bedrijfspand uitbesteden aan een professionele glazenwasser in Deventer of omgeving? Neem dan meteen contact op met Altena Schoonmaak. Vieze ramen geven uw bedrijfspand niet de juiste uitstraling. Of het nu gaat om een winkel, een restaurant of een bedrijfspand met kantoren, schone ramen geven uw pand een net en verzorgd aanzicht. Uw pand is representatief voor uw bedrijf en uw glazen laten wassen door een glazenwasser in Deventer komt daarom uw uitstraling alleen maar ten goede. Altena Schoonmaak is een professionele glazenwasser in Deventer. U kunt bij ons echter ook terecht voor schoonmaakwerk, gevelreiniging, vloeronderhoud en risico inventarisaties. Op zoek naar een glazenwasser in Deventer of omgeving? Neemt u dan gerust even contact met ons op!

B2B glazenwasser in Deventer en omgeving

Als glazenwasser in Deventer zijn we uitsluitend werkzaam voor bedrijven (B2B). Dit kunnen wij eenmalig doen, maar ook periodiek op afspraak. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over vieze ramen. Wij beschikken over onze eigen hulpmiddelen, zoals hoogwerkers, ladders of een telescoopwassysteem. Wij zorgen hier zelf voor om altijd goed ons werk te kunnen doen voor u. Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers komen graag bij u in Deventer en omgeving goed werk verrichten. We voeren ons werk uit op de traditionele manier. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en werken efficiënt.

Hoe gaan wij te werk?

Altena Schoonmaak is een glazenwasser te Deventer en omgeving die bij het glazenwassen rekening houdt met uw bedrijfsvoering. Om u niet te storen tijdens het werk kunnen we de glasbewassing bij u verzorgen op een door u aangegeven moment op de dag. Om zowel de glasbewassing aan de binnen- als aan de buitenzijde van het raam te kunnen verzorgen, komen we veelal overdag de glasbewassing doen. Voor andere schoonmaakwerkzaamheden komen we juist veel in de avond, na uw werktijden, het pand schoonmaken. Om u niet voor verassingen te stellen zullen we altijd duidelijke afspraken met u maken.

Maak nu een afspraak

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Deventer of omgeving die eenmalig of periodiek uw glazen kan wassen? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat u zowel frisse ruiten van binnen als van buiten hebt. Wij pakken uw klus graag met beide handen aan!

Bekijk onze diensten Neem contact op