Glazenwasser in Zutphen nodig?

Wilt u voor uw winkel, restaurant, kantoor of ander soort bedrijfspand een glazenwasser in Zutphen en omgeving inzetten? Schone ramen geven uw pand een frisse en representatieve uitstraling en zorgen ervoor dat het gebouw langer in een goede staat verkeerd. Een frisse gevel laat uw bedrijf succesvoller en meer geordend overkomen, omdat het pand goed onderhouden wordt. Wanneer u ook graag een frisse en schone gevel wilt met schone ramen, kunt u contact opnemen met Altena Schoonmaak. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in glasbewassing. Eén of meer van onze goed opgeleide en enthousiaste medewerkers komen graag bij u langs om de ramen perfect schoon te wassen.

Tevens kunnen we voor een risico inventarisatie (RI) opmaken en met u meedenken over de benodigde hulpmiddelen om uw pand ook in de toekomst goed te kunnen onderhouden. Dat kan bij nieuwbouw, maar ook voor bestaande panden denken wij graag mee over de beste oplossing voor uw pand. Hoogtes zijn voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over de middelen om alle ramen, op verschillende hoogtes, goed schoon te krijgen.

B2B glazenwasser in Zutphen en omgeving

Wie een glazenwasser in Zutphen nodig heeft, neemt contact op met Altena Schoonmaak. Wij werken uitsluitend voor bedrijven (B2B) en voeren de gewenste glasbewassing uit. Eenmalige glasbewassing is mogelijk, maar we kunnen ook afspraken maken, zodat u zich nooit meer hoeft te bekommeren om het op tijd laten wassen van uw ramen. Mochten er hulpmiddelen nodig zijn, , zoals hoogwerkers, ladders of een telescoopwassysteem, dan is dit uiteraard geen probleem. Wij zorgen hier zelf voor om altijd goed ons werk te kunnen doen voor u.

Hoe doen wij ons werk?

Altena Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf dat zich onderscheidt door middel van kwaliteit. Wij werken met goede materialen en gekwalificeerd personeel en zijn in ruim 25 jaar uitgegroeid tot een bedrijf dat alle denkbare schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Iedereen doet zijn/haar werk met plezier en onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers komen graag bij u in Zutphen en omgeving goed werk verrichten. Wij doen ons werk op een traditionele manier. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en werken efficiënt.

Wij kunnen de glasbewassing bij u verzorgen op een door u aangegeven moment op de dag. Om zowel de glasbewassing aan de binnen- als aan de buitenzijde van het raam te kunnen verzorgen, komen we veelal overdag de glasbewassing doen. Voor andere schoonmaakwerkzaamheden komen we juist veel in de avond, na uw werktijden, het pand schoonmaken. Zo werkt u ongestoord door en u mag erop rekenen dat wij geordend ons werk doen. We maken duidelijke afspraken voor als we langskomen, zodat u altijd weet wat u mag verwachten. Door ook altijd een afspraak te maken, weet u op welke dag wij langskomen en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Een glazenwasser in Zutphen aanvragen

Heeft u eenmalig/wekelijks/maandelijks behoefte aan schone ramen en wilt u een glazenwasser in Zutphen inzetten? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat u zowel frisse ruiten van binnen als van buiten hebt. Wij pakken uw klus graag met beide handen aan!

Bekijk onze diensten Neem contact op