Schoonmaakbedrijf te Apeldoorn en omgeving

Altena Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf te Apeldoorn en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten schoonmaak werkzaamheden voor bedrijven. Wij voeren zowel eenmalige klussen uit als periodieke (dagelijks, wekelijks of maandelijks) klussen. Zo kunnen we bijvoorbeeld grattifi verwijderen van uw gevel, uw ramen wassen, iedere ochtend uw bedrijfspand schoonmaken of uw gevel schoonmaken wanneer deze door weersinvloeden vies is geworden. Voor al deze klussen en meer kunt u terecht bij ons schoonmaakbedrijf in Apeldoorn en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw pand er weer schoon en representatief uitziet. Meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op!

Schoonmaak van kantoren en meer

Altena Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf te Apeldoorn en omgeving dat uitsluitend werkzaam is voor bedrijven. Naast het schoonmaken van kantoren doen wij ook schoonmaakwerk in praktijkruimtes, zorginstellingen, openbare ruimtes, hotels en andere bedrijfspanden. Ook kunnen we winkels of restaurants schoonmaken. Wij zijn voornamelijk actief als schoonmaakbedrijf in Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Wanneer u in deze regio schoonmaakwerk heeft en u wilt het goed gedaan hebben, neemt u dan zeker contact met ons op.

De diensten van ons schoonmaakbedrijf te Apeldoorn

Altena Schoonmaak werkt in de regio en is in 1989 gestart met bedrijfsmatige dienstverlening. Wij onderscheiden ons door kwaliteit in ons schoonmaakwerk en voeren ons werk met veel plezier uit. In ruim 25 jaar zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat alle denkbare schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Als schoonmaakbedrijf te Apeldoorn en omgeving bieden wij daarom diverse diensten aan die vallen onder schoonmaakwerk, waaronder:

  • Schoonmaak;
  • Kantoor onderhoud;
  • Glazenwassen;
  • Graffiti reiniging;
  • Gevel reiniging;
  • Vloer onderhoud.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Apeldoorn of omgeving? Schakel Altena Schoonmaak in voor al uw schoonmaakwerk! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Ook als u de schoonmaak doorgaans in eigen beheer heeft kunnen wij u helpen. Zo kunnen we u ondersteunen in het geval van drukte en/of ziekte. Om gebruik te maken van onze dienst(en), neemt u contact met ons op. Geen klus is ons te gek, dus laat ons gerust weten wat u gedaan wilt krijgen!

Bekijk onze diensten Neem contact op