Schoonmaakbedrijf te Deventer en omgeving

Wilt u het schoonmaken van uw bedrijfspand uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf in Deventer of omgeving? Schakel dan Altena Schoonmaak in! Wij zijn als professioneel schoonmaakbedrijf gevestigd in Zutphen en hebben veel ervaring. We kunnen u een diversiteit aan diensten aanbieden die vallen onder schoonmaakwerk. Ons schoonmaakbedrijf in Deventer kan periodiek de schoonmaak van uw bedrijfspand onder handen nemen, zodat u altijd verzekerd bent van een bedrijfspand dat netjes en verzorgd is. Dat is natuurlijk erg belangrijk. Of u ons nu inschakelt voor schoonmaak werkzaamheden die dagelijks verricht moeten worden, wekelijks of maandelijks: ons maakt het niet uit. Ons schoonmaakbedrijf te Deventer en omgeving staat altijd voor u klaar! Neem dus direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Schoonmaak van kantoren en meer

Altena Schoonmaak is een professioneel schoonmaakbedrijf te Deventer en omgeving dat enkel voor bedrijven werkt. Behalve het schoonmaken van kantoren verrichten wij ook schoonmaakwerk in praktijkruimtes, zorginstellingen, openbare ruimtes, hotels en andere bedrijfspanden. Ook kunnen we winkels of restaurants schoonmaken. Wij zijn voornamelijk actief als schoonmaakbedrijf in Deventer, Zutphen en Apeldoorn. Wanneer u in deze regio schoonmaakwerk heeft en u wilt het goed gedaan hebben, neemt u dan zeker contact met ons op.

De diensten van ons schoonmaakbedrijf te Deventer

Altena Schoonmaak is in 1989 gestart en onderscheidt zich door schoonmaakwerk van hoge kwaliteit te leveren. We voeren ons werk met veel plezier uit. In ruim 25 jaar zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat alle denkbare schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Als schoonmaakbedrijf te Deventer en omgeving bieden wij daarom diverse diensten aan die vallen onder schoonmaakwerk, waaronder:

  • Schoonmaak;
  • Kantoor onderhoud;
  • Glazenwassen;
  • Graffiti reiniging;
  • Gevel reiniging;
  • Vloer onderhoud.

Maak een afspraak!

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Deventer of omgeving? Schakel Altena Schoonmaak in voor al uw schoonmaakwerk! Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Ook als u de schoonmaak doorgaans in eigen beheer heeft kunnen wij u helpen. Zo kunnen we u ondersteunen in het geval van drukte en/of ziekte. Om gebruik te maken van onze dienst(en), neemt u contact met ons op. Geen klus is ons te gek, dus laat ons gerust weten wat u gedaan wilt krijgen!

Bekijk onze diensten Neem contact op