Schoonmaakwerk in Apeldoorn

Wilt u schoonmaakwerk in Apeldoorn of in de omgeving daarvan laten verrichten door een professioneel schoonmaakbedrijf? Altena Schoonmaak kan al uw schoonwerk te Apeldoorn en omgeving uitvoeren. Als schoonmaakbedrijf richten wij ons vooral op bedrijfsmatige dienstverlening. Wij zijn onder meer zeer gespecialiseerd in het goed en snel schoonmaken van bedrijfspanden. Ook kunt u ons inschakelen om uw glazen te wassen, voor vloeronderhoud en voor gevelreiniging. Waar u ons ook voor nodig heeft, met Altena Schoonmaak ziet uw bedrijfspand er weer netjes en schoon uit! Zo kunt u al uw klanten en andere bezoekers ontvangen zonder u zorgen te hoeven maken over de uitstraling van uw bedrijf. Wilt u schoonmaakwerk te Apeldoorn of omstreken uitbesteden? Neem dan meteen contact op met Altena Schoonmaak!

Schoonmaakwerk te Apeldoorn en omgeving voor bedrijven

In de 25 jaar dat wij schoonmaakwerk te Apeldoorn en omgeving verrichten zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat alle denkbare schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert voor bedrijven. Naast het schoonmaken van kantoren doen wij ook schoonmaakwerk in praktijkruimtes, zorginstellingen, openbare ruimtes, hotels en andere bedrijfspanden.

Wij verrichten met name schoonmaakwerk in Apeldoorn, Deventer en Apeldoorn. Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers komen graag bij u schoonmaakwerk in Apeldoorn en omgeving verrichten. Altena Schoonmaak onderscheidt zich door de kwaliteit die we leveren bij het schoonmaakwerk en het plezier waarmee wij schoonmaken.

Onze dienstverlening

Altena Schoonmaak verricht schoonmaakwerk in Apeldoorn en alle plaatsen in de omgeving daarvan. We zijn in 1989 gestart met bedrijfsmatige dienstverlening. Wij zijn echter meer dan schoonmaakwerk in Apeldoorn. Naast schoonmaakwerk kunt u ook bij ons terecht voor glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Wij nemen de schoonmaak graag van uw bedrijf uit handen en zorgen dat u en uw collega’s iedere dag gebruik kunnen maken van een schone sanitaire voorzieningen, nette bureaus en een glanzende vloer.

Neem gelijk contact op!

Heeft u schoonmaakwerk in Apeldoorn of omgeving waarvoor u graag een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelt? Dan kunt u contact met ons opnemen. We maken altijd afspraken op basis van uw persoonlijke wensen en we voeren alle werkzaamheden in overleg uit. Heeft u de schoonmaak in eigen beheer? Dan kunnen wij u goed ondersteunen bij drukte en/of ziekte. Om gebruik te maken van onze dienst(en), neemt u contact met ons op.

Bekijk onze diensten Neem contact op