Schoonmaakwerk in Zutphen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat glasbewassing en schoonmaakwerk in Zutphen en omgeving kan verrichten? Altena Schoonmaak is er voor al uw dagelijkse/periodieke schoonmaak. Heeft u graffiti op uw gevel of zijn uw gevels door weersinvloeden vies geworden, dan bent u bij Altena Schoonmaak aan het juiste adres. Wilt u ook graag werken in een schone en frisse werkomgeving en een schoon en representatief pand hebben waar u zonder zorgen netjes klanten kunt ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw kantoor/pand representatief is. Wanneer u het schoonmaakwerk in Zutphen en omgeving aan ons wilt overlaten, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Schoonmaak van kantoren en meer

Wij onderscheiden ons door kwaliteit in ons schoonmaakwerk, wij doen ons werk met plezier, wij werken met goede materialen en gekwalificeerd personeel en in ruim 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat alle denkbare schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert. Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers komen graag bij u schoonmaakwerk in Zutphen en omgeving verrichten.

Naast het schoonmaken van kantoren doen wij ook schoonmaakwerk in praktijkruimtes, zorginstellingen, openbare ruimtes, hotels en andere bedrijfspanden. Wij verrichten met name schoonmaakwerk in Zutphen, Deventer en Apeldoorn. Wanneer u in deze regio schoonmaakwerk heeft en u wilt het goed gedaan hebben, neemt u dan zeker contact met ons op.

Alle diensten

Altena Schoonmaak werkt in de regio en is in 1989 gestart met bedrijfsmatige dienstverlening. Naast schoonmaakwerk in Zutphen en omgeving bieden wij ook de volgende diensten aan die vallen onder schoonmaakwerk:

  • Kantoor onderhoud
  • Graffiti reiniging

Altena Schoonmaak is echter meer dan schoonmaakwerk in Zutphen. Naast bovengenoemd schoonmaakwerk kunt u ook bij ons terecht voor glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Wij nemen de schoonmaak graag voor u uit handen en zorgen dat u en uw collega’s iedere dag gebruik kunnen maken van een fris toilet, schoon bureau, een stralende vloer en dat uw pand er keurig bij staat met een schone gevel. Ook kunnen wij er zorg voor dragen dat er altijd toiletpapier, zeep, zeepdispensers, vuilniszakken, maandverband containers enzovoorts aanwezig zijn.

Ik wil schoonmaakwerk in Zutphen of omgeving uitbesteden

Heeft u schoonmaakwerk in Zutphen of omgeving waarvoor u graag een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelt? Dan kunt u contact met ons opnemen. We maken altijd afspraken op basis van uw persoonlijke wensen en we voeren alle werkzaamheden in overleg uit. Heeft u de schoonmaak in eigen beheer? Dan kunnen wij u goed ondersteunen bij drukte en/of ziekte. Om gebruik te maken van onze dienst(en), neemt u contact met ons op. Geen klus is ons te gek, dus laat ons gerust weten wat u gedaan wilt krijgen!

Bekijk onze diensten Neem contact op